Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2018

Rektörümüz Bandırma Ticaret Borsasında Düzenlenen ''Üniversite Kampüsü'nün Genişletilmesi'' Toplantı

Üniversitemizin Kampüs Alanı hakkında düzenlenen toplantıya; Üniversitemizden Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman ÖZDEMİR, Rektör Yrd. Prof. Dr. Alpaslan SEREL, Genel Sekreter V. İbrahim Ethem ARIOĞLU katılırken, Bandırma Kaymakamı Sn. Tuncay SONEL, Ticaret Borsası Başkanı Sn. Halit SEZGİN, Bandırma Belediye Başkanı Sn. Dursun MİRZA, Hava Pilot Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Rüştü ÇELENK, Ticaret Borsası Meclis Başkanı Sn. İsmail TUNÇBİLEK, Bandırma İlçe Emniyet Müdürü Ali Haydar KILIÇ, Bandırma Jandarma Komutanı Yüzbaşı Murat YILIK, Bandırma Ziraat Odası Başkanı Süleyman DÖNMEZ, Bandırma İlçe Tarım Müdürü Osman Sefa UYAR,  Bandırma Ticaret Odası Başkan Yrd, Bandırma Ticaret Odası ve Borsası Yönetim Kurulu Üyeleri ve Belediyenin ilgili çalışanları da toplantıda yer aldı.