Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2018

ÜNİVERSİTE-BASIN BULUŞMASI TOPLANTISI-1

Üniversitemiz faaliyetlerinin ulusal ve yerel basın mensuplarımızla paylaşıldığı Üniversite-Basın toplantılarının birincisi üniversitemiz konferans salonunda 3 Aralık 2015 Cuma günü Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir,  akademik personelimiz,  öğrencilerimiz ve basın mensuplarının katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Toplantıda Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, üniversitemizde açılması düşünülen yeni akademik birimlerle ilgili gelişmeleri paylaştıktan ve basın mensuplarının sorularını yanıtladıktan sonra Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi künyesi ile yayımlanan ilk kitap için Doç. Dr. Hasan Abdioğlu’na ve ilk uluslararası makale için Doç. Dr. Cüneyt Akar’a plaket takdim etmiştir. Toplantı Fakültelerine birincilikle giren öğrencilere ilk olması açısından önem taşıyan Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Kimlik kartlarının verilmesi ve basın mensuplarına verilen resepsiyon ile sona ermiştir.