Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2021

Kısmi Zamanlı Çalışan Öğrencilerin Temel İSG Eğitimi

Üniversitemizin işveren/alt işveren olarak konumlandığı kısmi zamanlı, proje veya araştırmacı vb. çalışacak öğrenci/çalışanlara yönelik ‘Çalışanların İş Sağlığı Ve Güvenliği Eğitimlerinin Usul Ve Esasları Hakkında Yönetmelik/Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik' hükümlerine göre 21-22 Ocak 2021 tarihlerinde İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğü'müz tarafından "İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi'' ve bu kapsamda katılımcılara Temel İ.S.G. Eğitim sertifikası düzenlenecektir.

Bu kapsamda 21-22 Ocak 2021 tarihlerinde, koordinatörlüğümüz İş Güvenliği Uzmanları Öğr. Gör. Mesut ULU ve Öğr. Gör. Muhammed Ali NALBANT tarafından verilecek ilgili eğitime kurumsal Cisco.webex.com/bandirma adresinden yapılacaktır.