Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2024

Online Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi (1-2 Haziran 2024)

Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ve İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğü İşbirliğinde zorunlu veya isteğe bağlı işyerlerinde

staj yapmak isteyen öğrencilere veya mezun olacaklara yönelik “Online İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi’’

Üniversitemizde fakülte ve meslek yüksekokullarımızda dönem içi (7+1) (3+1) ve yaz stajlarında almaları gerekli olan veya mezun olarak çalışacak olanlar için ‘Çalışanların İş Sağlığı Ve Güvenliği Eğitimlerinin Usul Ve Esasları Hakkında Yönetmelik/Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik’ hükümlerine göre “İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi” Sürekli Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi ve İSG Koordinatörlüğü İşbirliğinde 1-2 Haziran 2024  tarihlerinde düzenlenmektedir. Bu eğitim sonucunda Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın öngördüğü ve işyerlerinin istediği yasal zorunlu olan İSG Belgesi sınavda başarılı olanlara düzenlenecektir.

Başvurularınızı; https://forms.gle/bkoLqtgAgnTYz67E7 adresinden yapablirsiniz.

Formu doldurduktan sonra aşağıda hesap bilgileri paylaşılan banka hesabına açıklama kısmına, "AD- SOYAD- 1-2 Haziran 2024 Temel İSG eğitim ücreti" yazılıp ödeme yapıldıktan sonra kaydınız kesinleşecektir.

Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ve İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğü İşbirliğinde düzenlenen İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi zorunlu veya isteğe bağlı staj yapmak isteyen öğrencilerimize yöneliktir.

Eğitimciler:

Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Ali NALBANT
(BANÜ İSG Koordinatörü)

Prof. Dr. Alper KILIÇ
(İSG Uzmanı)

Eğitim Tarihleri:

1-2 Haziran 2024 - Çevrimiçi

Yönetmelik gereğince çalışanlara verilecek Temel İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimlerİ,

a) Çok tehlikeli işyerleri için en az on altı saat 350 TL

üzerinden gerçekleşecektir.

Eğitim sonunda yapılacak olan sınavlarda başarılı katılımcılara ‘Çalışanların İş Sağlığı Ve Güvenliği Eğitimlerinin Usul Ve Esasları Hakkında Yönetmelik/Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik’ hükümlerine göre “İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi”  BANÜSEM tarafından sertifika düzenlenecektir.

Eğitim Ücreti:

a) Çok tehlikeli işyerleri için en az on altı saat eğitim ücreti: 350,00 TL

Ödeme Bilgisi:

Online kayıt sonrası 31 Mayıs 2024 tarihine kadar eğitim ücreti ödenmelidir.

Kurs Ücretleri İçin Hesap Numaraları:

Hesap Sahibi : SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ DÖNER SERMAYE İŞLETME BİRİMİ

Vergi Numarası : 1400764137

Banka Adı ve Şubesi : T.C. Ziraat Bankası