Gösterim: 48

Denizcilik Fakültesi Risk Analizi Toplantısı Gerçekleştirildi.

Üniversitemiz İSG Koordinatörlüğü tarafından Denizcilik Fakültesi Risk Analizi Toplantısı Gerçekleştirildi. 

Toplantıda; İSG Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Tarık Aslan tarafından hazırlanan sunumda, İş sağlığı ve güvenliği alanındaki güncel mevzuat değişiklikleri ve kurul yapılarının güçlendirilmesi amacıyla kapsamlı bir bilgilendirme ve değerlendirmesi yapıldı.     

6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu çerçevesinde kurulların görevleri, yetkileri ve çalışma usulleri detaylı şekilde ele alındı. Sunumda, iş sağlığı ve güvenliği kurullarının çalışan sağlığının korunması, risklerin önlenmesi, iş kazalarının incelenmesi ve acil durum hazırlıklarının yürütülmesinde kritik bir role sahip olduğu vurgulandı. Ayrıca Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Yönergesi doğrultusunda birimlerde yürütülmesi gereken süreçler, kurul üyelikleri ve risk değerlendirme uygulamaları hakkında detaylı bilgiler paylaşıldı. 

Toplantıya; Denizcilik Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Alper Kılıç, İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Tarık Aslan, Fakülte Sekreteri Muhammed Yaman, İsg Uzmanı Ali Bozkurt ve kurul üyeleri katıldı.


Fotoğraflar