Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2023

Gösterim: 257

Rektörümüz Deprem Bölgesindeki Çalışmalara Katılan Arama Kurtarma Ekibimiz ile Toplantı Gerçekleştirdi

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, yaşanan büyük Maraş depreminin akşamında yola çıkarak deprem bölgesinde arama-kurtarma ve enkaz kaldırma çalışmalarına katılan ekibimizle bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş ve Prof. Dr. Celalettin Yanık, Genel Sekreterimiz Cihangir Boz, Kurumsal İletişim Koordinatörümüz Öğr. Gör. Muhammed Murat Öymez, ekibin liderliğini üstlenen İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörümüz Öğr. Gör. Fehim Göze ve ekibin diğer üyeleri; Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulumuz Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Ferit Duman, Üniversitemiz personelleri Sezer Araz, Uğur Topcu, Samet Şevik, Burak Tutar, Mehmet Emin Bulut, Hasan Ertem, Ebubekir Memiş, öğrencimiz Orhan Sezginoğlu ile basın mensupları katıldı. 

İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörümüz Öğr. Gör. Fehim Göze tarafından bir sunum gerçekleştirilen toplantıda bölgenin durumu, yapılan arama kurtarma ve enkaz kaldırma faaliyetleri ve yaşanan tecrübelere dayanılarak bölgemizde alınabilecek önlemlere ilişkin konular hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
 
Toplantı sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, önemli ve özverili çalışmaları nedeniyle arama kurtarma ekibimizin her bir üyesine teşekkür belgesi takdiminde bulundu.


Fotoğraflar